duminică, 12 februarie 2012

Situatia Oradiei pe timpul rece




In general este foarte frig afara deoarece schimbarea brusca de temperatura ne-a afectat pe toti. Trebuie sa te imbraci bine ca sa poti rezista frigului. Conditiile de vizivilitate nu sunt prea bune pentru ca in mijloacele de transport in comun este foarte frig si din cand in cand este caldura si sunt foarte inghetate geamurile incat nu vezi nimic afara.





Majoritatea oamenilor se plang cum ca nu ar fi curatate strazile, dar au perfecta dreptate, nu putem circula normal din cauza zapezii de pe tratuar cat si pe strada. Peisajul este foarte frumos mai ales ca a nins si aseara si sa mai acoperit putin zapada care era deja murdara, este frumos pentru ca este iarna in primul rand si pentru ca vezi totul alb in jurul tau.





Accesul in institutii este bun, dar sunt unele institutii in care nu se poate intra din cauza zapezii care nu a fost inlaturata din fata portii. Un fenomen foarte rar intalnit in Oradea ca, crisul repede sa inghete, arata foarte frumos, dar sunt unii oameni inconstienti care se cred ca la patinoar pe cris, gheata se poate sparge oricand pentru ca nu se stie cat de groasa este. In rest totul e bine si frumos in Oradea.


Sursa imaginilor: www.google.ro

10 comentarii:

  1. Eu unul nu le dau dreptate oamenilor in legatura cu curatarea zapezii de pe strazi si nici tie. Am vazut pana acum zeci de masini care se ocupau de zapada. Pe drumurile publice sunt masini care improasca apa cu sare pt. evitarea excesului de polei.

    Chestia cu patinoarul pe cris e tare, daca i-as vedea, automat i-as scoate afara de pe gheata, in caz ca se rupe, MORI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. excelent, dar puteai sa pui link la imagini.

      Ștergere
    2. hmm daca nu ai observat eu chiar am pus link... dar no stress...

      Ștergere