duminică, 27 mai 2012

Lucian Bute facut KO de britanicul Carl Froch


Lucian Bute a pierdut centura mondiala, dupa ce a fost invins prin KO, sambata noaptea, de britanicul Carl Froch. Bute a fost umilit de Froch prin KO tehnic in fata a peste 9.000 de spectatori prezenti la gala profesionista de la Capital FM Arena din Nottingham. Romanul nostru a pierdut centura de campion in repriza a cincea, iar Froch a devenit noul campion mondial IBF la categoria supermijlocie.
Bute a dominat primele doua runde, insa strategia lui Carl Froch l-a surprins incepand din runda a 3-a, cand britanicul si-a dezlantuit loviturile si l-a facut praf pe Bute. Pugilistul nostru a iesit din ring cu pometii sparti si cu fata plina de sange. Meciul fiind oprit de arbitrul de ring. La conferinta de presa, Bute a aparut cu vanatai si mai multe copci la arcada.
Este prima infrangere suferita pana acum de Lucian Bute, in varsta de 32 ani. Boseorul roman are la activ 30 de victorii la profesionisti (24 prin KO) si o infrangere, in timp ce Froch (34 ani), fost campion mondial WBC la supermijlocie, are 29 victorii (20 prin KO) si 2 infrangeri.

7 comentarii: